Monday, April 27, 2009

Tugasan daripada Pn Fida

Pertama kali di beri TAG oleh Alfidah.....

1. bila kali terakhir anda cuci toilet? >> jumaat lepas.. sempena HARI BURUH.... wakakaka

2. Pencuci apa yang anda gunakan? (pencuci toilet ke?)

>> kalu aku yang cuci pakai pencuci AMWAY.. kalu hubby cuci toilet he will using pencuci brand TESCO (jimat beb!!!)

3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?kenapa?

>> tengok keadaan ler.. average 1/week... tapi kadang2 aku sapu je lantai kalu x sempat mop tu... kenapa?.. biaser le i kan pembersih orang nye...

4. Apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam? (@ sebelum tidor?)

>> kalu sebelum menjelang malam means maghrib le gitukan.. slalunye mandikan anak2.. then basuh pinggan mangkuk yang sentiasa ade tu pastu get ready for dinner... (slalu hubby yg prepared dinner i jaga anak....hehehehe)

5. Ape menu hidangan makan malam anda yang paling simple?

>> of course la sardin masak sambal... my favourite kalu aku yang masak..

6. Minuman selalu anda buat waktu pagi?

>> Milo for my husband..

7. Sebelum tido apa yang anda suka lakukan?

>> waaaa... slalunye aku tengok TV ngan hubby.. pastu tengok sape yg tido dulu...huhuhuhu

1 comment:

Nora said...

salam perkenalan.nak cuba demo kecantikan prcuma guna produk mary kay,sila ke blog sy ye