Sunday, November 18, 2012

Kamera COOLPIX L310



Long time no write.. huhuhuhu.. lame nye tak update blog nie.. tapi lom lagi bersawang rase nye.. habuk aje yang ade kot.. meh sini ari ni kita kasi sapu.. muahahaha..

So ape cer????????.. taraaaaa.. see the picture tak?.. nie kamera baru kitorang beli.. actually nie first time beli kamera slalu nya pinjam jer kat adik beradik.. lepas nie bleh le update blog guna real picture slalu nye aku guna pakcik google jer.. tq yer pakcik..

ape yang menarik nye kamera nie??.. Ini kamera Encik Hubby yang pilih.. i setuju jer sebab tak minat sangat pun nak bergambar bagai.. En. Hubby kate kalu beli yang compact nyer.. alahai... kecik ajer.. harge pun bleh tahan.. yang En. Hubby pilih nie kata nyer.. nampak macam kamera canggih padahal sume nye auto.. muahahahaha.. ok la.. I setuju jer..

Kamera nie telah memulakan servisnya pada 10 November 2012.. pegi holiday sakan le En. Hubby amik gambar.. last2 gambar En. Hubby yang takde dalam senarai...

Brape price kamera nie???.. murah je uolsss.. harge yang tokei kedai tepek kat kotak kamera nie RM698.00.. tapi masa kitorang tanye2 die kate.. "Jangan risau bang.. harga blom mati lagik"... wakakaka.. ooo.. bleh adjust harge lagi die letak harge RM598.00 tapi last2 kitorang dapat harge RM550.00..

Saper2 yang berkenan bleh ler menerai kat kedai kamera Mahkota Parade.. Rightway Electronic (M) Sdn Bhd.. Ground Floor yer... sekian..

3 comments:

@lfidah @dim said...

syoklah dpt kamera baru.sy teringin nak beli DSLR..ntah bilalah tercapai.

Anonymous said...

Mana gmbr pi mkn angin.... Tempek la kak nisah nak nengok......

Liza Karim said...

bile le aku dpt pegang kamera ni