Friday, December 6, 2013

XBOX.. PS3.. XBOX.. PS3.. XBOX.. PS3.. mane satu????????

Assalamualaikum...

Pejam celik pejam celik... dah sampai ujung tahun.. rase semakin lama semakin cepat masa nie berjalan.. beberapa hari lagi dah tahun baru pulak.. kalu bab masuk tahun baru nie slalu nye topik tahun baru nie.. "APA AZAM TAHUN BARU ANDA"... erkkkk.. setakat nie blom tahu lagi apa azam tahun baru.. dan tengah dok pikir2 azam tahun nie ade ke yang tercapai.. ke langsung takde.. hahahahha..

Dah merepek pulok aku nie.. so ape entry arini setelah berhari2 takde entry baru.. (mood malas nak berblog melanda)... sebabkan anak2 kebetulan ade kat kampung kitorang pergi mensurvey shopping kat Kolumpo nie.. hahaha.. ayat tak bleh blah kan... 

Ape yang kitorang buat kat shopping??? window shopping??? door shopping ke floor shopping???...
Sume bukan.. kitorang mensurvey kat mana bleh beli PSP3 @ XBOX yang mampu milik... bersungguh en asben nak membeli.. Tepon aku pun belom bertukar lagi.. huhuhuhuhu..

Ok.. survey punya survey.. pikir punya pikir.. PS3 ke XBOX..  dari KL Festival City ke Wangsa Walk.. akhir nya tangkapan dibuat di kedai games KL Festival City.. kitorang akhir nya decide beli XBOX.. sebab ape??? sebab DVD games XBOX ni jauh-jauh-jauh lagi murah dari PS3 yang exclusive tu.. x mampu nak beli 1 game harga beratus RM.. 


tu diaaa.. dalam plastik lagik...


plastik dah bukak... 


DVD games free kate nyerr.. 15 pieces tapi baru amik 9 jer.. yang lebih tunggu anak balik bior die pilih sendiri


yang nie pulak.. tak free.. kene top up berapa ntah controller nie..

Semalam en asben dah try pasang kat TV gemok kitorang.. bleh tahan la gambar die.. maybe lagik cantik bile pakai flat screen tv kot.. dah pasang xbox ce cuba nak main pulak.. hahahhaa... last2 en asben fed up sbb x reti main.. terbiar la xbox tu kat depan tv tu.. masa nie tetiba terfikir.. berbaloi ke beli XBOX nie????.. just wait and see la nampakk nyer.. Assalamualaikum... 

2 comments:

Azwan Arif said...

Jual second...sy tgh mencari

Linda Karim said...

cari kat mudah klu nak yg second.. tp rase nye klu beli brg second risiko tinggi skt dr beli brand new..