Monday, November 18, 2013

Herb-Lax Shaklee..


 
Herb-Lax™

Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*

Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-LaxTM yang lembut boleh membantu.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 
************************************************************************
 
Testimoni Diri Sendiri
 
Saya makan herb-lax bukan sebab antara salah satu regime diet untuk kuruskan badan.. tapi untuk sistem penghadaman saya.. susah nak membuang air besar.. makan banyak tapi tak membuang.. kekadang seminggu 2x jer.. ade masa seminggu sekali jer.. tang tak membuang nie la perut nie nampak buncit, angin, rasa tak sedap badan... 

Actually memang berkesan amik herb-lax nie sebab bila makan jer tunggu le dalam setengah jam kekadang beberapa minit dah ada 'tanda' @ 'gesa' nak ke toilet.. tak perlu dok menung dalam toilet lelama.. hehehehe..
 
Pengambilan herb-lax pulak.. saya tak ambil hari2 yer.. 2 biji sahaja.. bila perlu jer baru saya amik.. kalu takde masalah memang saya tak ambil.. so lambat ler herb-lax aku ni nak abis.. Assalamualaikum..

No comments: