Monday, November 25, 2013

Majlis Anugerah Cemerlang 2013..


Assalamualaikum...

Pejam celik.. pejam celik.. dah nak masuk 2 minggu cuti sekolah.. apa yang disukai oleh aku kalu time cuti sekolah nie????... of course la jalan nak g keje tak jem macam slalu.. heaven uolss nak g keje.. kalu tak jalan macam siput.. nak2 aku yg pakai kete manual.. gear 1, 2 & 3 je la yang mampu..

So before cuti sekolah aritu, berlangsungnya Majlis Anugerah Cemerlang 2013 @ Dewan Perdana Sekolah Kebangsaan Jalan Air Panas pada 14.11.2013. Kenape kitorang ade kat situ??.. Sebab anak aku yang sulung telah berjaya mendapat tempat pertama dalam kelas. Berhasil lah ayahnya mengajar sambil anaknya mengeluarkan air mata.. Syukur Alhamdulillah.. kejayaan yang tidak dijangkakan.. memang terkejut bila anak call bagitau dapat no. 1.. bangga ibu dan ayah.. mmmm.. ntah bila la die study sbb nye balik sekolah jer die mengadap komputer ngan ipad..



Cepat nau die berjalan.. ayah nye tak sempat get ready die dah jalan turun stage..

Posing ngan ibu & adik.. adik sorang lagi takde.. busy practice menari untuk graduation day..


Posing ngan ayah nye plak.. adik interframe.. huhuhuhu
Next year, naik kelas 4 Usaha.. Subjek untuk tahun depan pun makin bertambah so hopefully anakku dapat mengekalkan prestasi cemerlangnya.. Amin..

4 comments:

Liza Karim said...

ameen..anak aku pun nk naik darjah 1 da

Linda Karim said...

amin.. x tau camne umairah plak..

hanisah mat azit said...

tahniah... moga tiap2 tahun dapat no 1... seronoknya bila dapat tengok anak naik pentas ambik hadiah....

Linda Karim said...

tq kak nisa..